Isamaaliit andis valijatele juhtnöörid

19. detsember 2001, 00:00

Isamaaliidu Tallinna piirkonna esimees Aimar Altosaar leiab, et pealinnas opositsiooni jäämine ongi hea. Nüüd saavad nad hakata rohkem Isamaa valijate huvide eest seisma ja aktiivselt eelnõusid ja muudatusi esitama, ütleb mees eilses EPLis. Huvitav, seni on küll väidetud, et kõige efektiivsemalt saab oma põhimõtteid rakendada (ja seega valijate huvide eest seista) ikka võimul olles. Nüüd on siis vastupidi.

Valijad saavad Altosaare väljaütlemisest küll üsna ühese signaali ? kui tahate, et teie huvide eest seistakse, peab Isamaaliit jääma opositsiooni. See tähendab aga, et valimistel peab see erakond üsna kesiselt hääli saama. Siit järeldused...

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing