Maksuseminar: kogumispensioni makseid peab tegema ka peale pensionile jäämist

19. detsember 2001, 14:07

Deloitte Touche Eesti maksuosakonna juhataja Jüri Kalda tõi oma tänasel maksumuudatuste seminaril esinedes välja, et kogumispensioniseaduses on punkt, mis ütleb, et kui inimese sünnipäev on näiteks 2. jaanuaril, peab ta kuni järgmise aasta 1. jaanuarini ikkagi tasuma pensionimakseid.

'Makse tasumise kohustus lõpeb seaduse järgi vanaduspensionile jäämisel alles järgneva aasta 1. jaanuaril,' ütles Kalda.

1942. - 1982. aastal sündinud inimestele on kogumispensioniga liitumine vabatahtlik. Kohustuslikus korras hakatakse palgalt pensionimakseid maha võtma neil inimestel, kes on sündinud 1. jaanuaril 1983 või pärast seda.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing