Neljapäev 8. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Uute kliinikujuhtide palga suurus saladuskatte all

19. detsember 2001, 09:34

SA Põhja-Eesti Regionaalhaigla valis lisaks psühhiaatriakliinikule ka sisehaiguste ning kirurgiakliiniku juhid, kuid keeldub nende palgaandmeid avalikustamast, kirjutab Postimees.

Kirurgiakliiniku juhatajaks valiti Leonhard Kukk ja sisehaiguste kliiniku juhatajaks Ruth Sepper.

SA Põhja-Eesti Regionaalhaigla keeldus seadusele viidates värskelt valitud kliinikujuhtide palku avalikustamast. Haigla pressiesindaja Kristjan Hamburgi sõnul rikuks haigla vastupidisel juhul isikuandmete kaitse seadust. ?Saan avaldada vaid ligikaudse palgataseme, mis on umbes kolm arsti keskmist kuutasu,? mainis Hamburg.

Andmekaitseinspektsiooni pressiesindaja Triinu Jaaksoo ütles, et ehkki seadus otseselt ei kohusta sihtasutuse töötajate palku ütlema, kuulub avalikustamisele kõigi riigi või kohaliku omavalitsuse poolt asutatud või nende osalusega eraõiguslike juriidiliste isikute majandustegevus, sealhulgas palgad.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing