Microlinki koduleht nüüdsest ülevaatlikum

ÄP 20. detsember 2001, 00:00

Detsembris uuenenud Microlinki kodulehekülg toob nüüd esiküljel ülevaatlikumalt välja ka kõigi tütarettevõtete tegemised ja uudised, endiselt on üleval ka IT uudiste veerg, kus ilmuvad teated IT alalt ka väljaspool Microlinki toimuvast.

Ettevõtte sooduspakkumistest ning Läti ja Leedu sõsarettevõtete tegemistest on leheküljel samuti uudiseid, nagu ka kasulikke viiteid internetiklientidele või arvutiomanikele.

Uuenenud lehelt võib pommloost esiküljelt lugeda, et Microlink Süsteemid loob ka koostöös veebikujundusfirmaga Eurovisioon 2002 ametliku lehekülje, selleks on juba ka registreeritud veebiaadress www.eurovision.tv.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 12:11
Otsi:

Ava täpsem otsing