Registreeri firmale .biz lõpuga internetiaadress

ÄP 20. detsember 2001, 00:00

Kui enamus meeldejäävaid rahvusvahelisi internetiaadresse .com lõpuga on juba hõivatud, pole siiski kadunud võimalus end meeldejäävaks teha. Uus domeenilaiend .biz pakub registreerimisvõimalusi tunduvalt rohkem, kuna rahvusvaheliselt on see nimevorm kasutusele võetud alates 7. novembrist. Lähema kolme aasta jooksul ennustatakse tekkivat 15 miljonit domeeninime, mis lõpevad .biz lõpuga.

Aadressi eelregistreerimine maksab 160 krooni ja enda nimele lõplik registreerimine ligi 1000 krooni, millest arvestatakse eelregistreerimise tasu ettemaksuna maha. 1000 krooni eest on tasutud ka domeeni kasutamisõigus maks kaheks aastaks.

Lisaks firmadele mõeldud .biz lõpule saab samast registreerida ka aadresse lõpuga .info, eelregistreerimist saab teha aadressidele lõpuga .pro ja .name, neid kahte veel ametlikult internetilehekülgedel kasutada ei saa.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 12:11
Otsi:

Ava täpsem otsing