Pühapäev 26. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Ametlik õiendus

21. detsember 2001, 00:00

Andres Reimeri artiklis ?Transiidifirmad nõuavad Laarilt uusi sadamajuhte? (ÄP 17.12.) on moonutatud meie firma tegevust puudutavaid fakte.

Esiteks, ei kuulu stividorkompanii AS Stivis ?mässuliste operaatorite? hulka, ei osalenud ?...E.O.S. peakorterid toimunud nõupidamisel sadamajuhtide kukutamiseks?, ei korraldanud mingit ?vastuhakku?, ei boikoteerinud ?protesti märgiks? laupäeval klubis Dekoltee korraldatud Muuga sadama 15. tegutsemisaastapäeva pidustusi. Teie ülalnimetatud artiklist loeme: ?Vastuhakku korraldavad... kontsern Transiidikeskuse AS, väetiseterminaal DBT, stividorkompanii AS Stivis ning...

Teiseks, ei ole ASil Stivis mingit pistmist teraviljakaiga, kuna me ei tegele viljaga. Samast artiklist teie lehes loeme: ?Stivis ei taha lasta kedagi enda kõrvale viljakail.?.

Me oleme põhimõtteliselt sadama juhtkonna avaliku ründamise vastu. Seoses ülaltooduga nõuame, et te avaldaksite viivitamatult ametliku õienduse. Vastasel juhul oleme sunnitud pöörduma selles küsimuses esialgu teistesse avalikesse väljaannetesse.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing