Tehnoloogiaajakiri ITee astus juhi lauale

Indrek Kald 21. detsember 2001, 00:00

Meie põhisiht on anda lugejatele praktilist infot, kuidas infotehnoloogia abil oma tööd paremini korraldada. 2002. aastal ilmuvas kümnes ITee numbris tutvustame uusi tooteid, teenuseid ja lahendusi, samuti innovaatilisi tehnoloogiaid kasutavaid firmasid ja ettevõtjaid.

Ajakirjas ilmuvad seadmete ja teenuste võrdlused ning testid, turuülevaated ja IT-trendide kommentaarid. ITee on nagu Äripäevgi suunatud eeskätt väikeettevõtjatele, seetõttu keskendume oma artiklites enim väikefirmadele suunatud toodetele ja lahendustele.

Ajakirja mõtteni viis meid kaks põhjust. Esiteks on infotehnoloogia kiire areng loonud üha suuremale hulgale firmadele ja ettevõtetele vajaduse end selle valdkonnaga kurssi viia ? äriedu põhjustes muutub infotehnoloogia õige ja efektiivne rakendamine järjest suuremaks. Ka väikeettevõtted, keda on Eestis tegutsevate äriühingute seas kõige rohkem, peavad võtma IT oma investeeringute hulgas prioriteediks.

ITee tulek on tingitud ka tehnoloogiatemaatika sagedasest kajastamisest Äripäeva lehekülgedel ja ettevõtjate kasvavast huvist selle vastu. Ajakirja kaudu saame oma lugejate huvides paremini rakendada Äripäeva toimetusse koondunud tehnoloogiaajakirjanike potentsiaali.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:12
Otsi:

Ava täpsem otsing