Laupäev 25. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Kaksikkaubikud said uue näo ja sisu

Rivo Sarapik 13. jaanuar 2004, 00:00

?Esimene uuenduskuuri läbinud Expert on veebruari toodangus ja jõuab oletatavalt kohale aprilli esimesel poolel,? selgitas Kommest Auto automüügi juht Danel Hein. Hind Eesti turu jaoks selgub veebruaris. Märtsis jõuab siia ka Citroen Jumpy. Veho Eesti andmeil hind praeguse mudeliga võrreldes, mille hinnad algavad 225 000 kroonist, oluliselt ei muutu.

Autole pakutakse viite mootorit, neist neli töötavad diislikütusega. Kereversioone saab olema neli: kaks versiooni kaubaveoks, üks reisijateveoks ning üks kabiini ja kere versioon.

Välimised uuendused rõhutavad dünaamikat ja vastupidavust: uus esimene kaitseraud, uued sileda klaasiga esituled ja udutuled jne. Lisaks said autod viis uut kerevärvi. Uue disaini sai ka auto sisemus ning vähenenud on müratase kabiinis.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing