Peaminister Juhan Parts: ootan eestlastelt rohkem ettevõtlikkust

ÄP Online 14. jaanuar 2004, 00:00

?Ettevõtlik meel on hoiakute küsimus ja valitsuse huvi on siin kaasa aidata,? rõhutas Parts ja märkis, et võrreldes Eesti ja teiste Euroopa riikide ettevõtlust puudutavat statistikat selgub, et eestlaste ettevõtlikkus võiks ja peaks olema oluliselt kõrgem.

Ka EVEA esindajad tunnistasid, et viimastel aastatel on ettevõtlusaktiivsuses, mida mõõdetakse ettevõtete asutamises tuhande elaniku kohta, märgata tagasiminekut ja üks suuremaid probleeme on regioonide ebaühtlane areng.

Kohtumisel nõustuti ka, et EVEA esindajaid tuleks aktiivsemalt kaasata peale Eesti ka Euroopa Liidu seadusloomes, et riik saaks paremini kaitsta Eesti väikeettevõtjate huve Euroopa Liidus.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 14:06
Otsi:

Ava täpsem otsing