Inspira salong Riias võitis arhitektuuripreemia

ÄP 21. jaanuar 2004, 00:00

Ühiskondliku interjööri kategoorias kandideerinud salongile omistati laureaaditiitel kaubandus- ning tööinterjööride arvestuses.

Inspira Riia salongi sisekujunduse autor on Riia disainerite grupp Vincents-Concept, kes oma töö eest auhinna sai. Sarnaselt Tallinna salongiga on Riiaski lähtutud minimalistlikust, modernsest ja diskreetsest ruumikäsitlusest, mis ei domineeriks eksponeeritava üle, vaid täiendaks seda. Riias asub Inspira talle spetsiaalselt ehitatud hoones, 500 ruutmeetril, mis on võimaldanud ka parimaid sisustussalongile vajalikke ning sobivaid lahendusi vastavalt müüdavaile mööbli-, valgustusbrändidele jt, nagu B&B Italia, Armani Casa, Bulthaup, Ligne Roset, Bisazza, Agape, Kartell, Alessi, Artemide, Flos, Foscarini, Antares, Capellini, Zanotta.

Arhitekturnaja Premia on Venemaal väljaantav prestiižne arhitektuuripreemia, millele saab kandideerida kolmes kategoorias: individuaalelamu (traditsiooniline ja novaatorlik), korteri interjö(traditsiooniline ja novaatorlik) ning ündlik interjö(töja kaubanduskeskkond ning meelelahutus- ja puhkekeskkond). Igas kategoorias valib mastaapne, peamiselt Venemaa arhitektuuriprofessionaalidest koosnev žüldvõa ning mõa alateema laureaadid.

Ühiskondliku interjööri peapreemia läks Moskvasse Strato show-room?i projekteerinud Eduard Zabugale ning laureaaditiitel meelelahutus- ja puhkekeskkonna arvestuses anti Andrei Meersonile Moskva Ararat Park Hyatti hotelli eest.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing