Viking Motors lõpetab Jaguaride esindamise

Inno Tähismaa 21. jaanuar 2004, 10:47

Viking Motors AS lõpetab alates 24. märtsist 2004. Jaguar autode müügi ning laiendab oma automüügikeskuse üheks Tallinna suurimaks.

Viking Motors AS alustas Jaguaride müüki 1996. aastal, kuid seoses Eesti Euroopa Liiduga ühinemisega ja uute investeeringute vajadustega ei pea ettevõte mõistlikuks investeerida Fordi kontserni kuuluvasse Jaguari ja on otsustanud keskenduda General Motorsi kui maailma suurima autotootja erinevatele toodetele, teatas Viking Motorsi nõukogu esimees Peter Kalli.

Kõiki praeguseid Jaguari klientide teenindatakse edasi sel nädalal valminud Viking Motorsi uues Saabi müügikeskuses Tallinnas Tammsaare tee 51. Samal aadressil asuvad ka Opeli ning Ameerika autode Cadillaci ja Chevrolet" müük ja teenindus.

Kõigile Saabi tehase nõudmistele vastava salongi ametlik avamine toimub järgmisel kuul.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing