L'Oreal trügib Hiina turule

27. jaanuar 2004, 13:35

L"Oreal sõlmis viimase kahe kuu jooksul juba teise Hiina kosmeetikatootja ülevõtmislepingu, kirjutab uudisteagentuur AFP.

Maailma suurim kosmeetikakompanii sõlmis lepingu 38 mln eurose (ligi 600 mln kroonise) aastakäibega Yue-Sai ostmiseks, et suurendada oma positsiooni kiiresti kasvaval turul. Viimati ostis Prantsusmaa kompanii Hiinas möödunud aasta detsembris kosmeetika ja nahahooldusbrändi Mininurse.

L"Oreal Hiina müük on kasvanud viimase kuue aastaga 69% ning küündis möödunud aastal 159 mln euroni.

Hiina on Jaapani järel Aasia suuruselt teine kosmeetikaturg. China Association of Fragrance, Flavor ja Cosmetics Industry teatel ulatus killustatud Hiina kosmeetikaturu 2002. aastal maht 5,5 mld dollarini.

L"Oreal aktsia maksis kell 13 Pariisi börsil 64,95 eurot ehk 0,5% eilsest sulgemishinnast vähem.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing