Tallinna endised juhid saavad kesklinnas tasuta parkida

28. jaanuar 2004, 13:12

Tallinna linnavalitsus otsustas kolmapäeval anda tasuta parkimisloa neljale endisele linnapeale.

Kokku sai tasuta parkimisloa või soodustuse 59 eraisikut ja asutust.
Linna loal võivad tasuta parkida endised Tallinna linnapead Harri Lumi, Peeter Lepp, Ivi Eenmaa ja Priit Vilba, kirjutab Postimees Online. Neist Priit Vilba on olnud Tallinna linnapea vaid kaks nädalat.

Lisaks neile said tasuta parkimisloa Tallinna teenetemärgi kavalerid Iivo Nei, Mati Mägi, Madis Martinson, Vello Ilmoja ja Raimo Pullat, samuti Moskva Patriarhaadi Eesti Õigeusu Kiriku (MPEÕK) metropoliit Kornelius.
Tasuta parkimise võimalus kehtib aasta lõpuni.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing