Excel selgeks tasuta veebikoolitusel

ÄP 29. jaanuar 2004, 00:00

Majandustarkvarateemaliste raamatute autor Heiki Koov otsustas proovida teadmiste jagamist interneti kaudu ja tasuta. Õppida saab Excel 2000ndat ja veel mõnda levinud raamatupidamisprogrammi.

Tasuta koolitust pole peale üksikute erandite raamatupidamistarkvara alal varem tehtud. Esimesena katsetas Hansaraama, toetades oma esindatava tarkvara Hansaraama müüki. Exceli valis Koov õpetatavate hulka, sest tabelarvutus ja raamatupidamisprogramm täiendavad üksteist hästi. Õppevahendiks on Powerpointi esitlused, mida jagatakse www.koov.ee kodulehel 3?4 tk igal koolituspäeval. Lisanduvad harjutusülesanded ja testid, materjali jätkub 30 õppepäevaks.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 14:09
Otsi:

Ava täpsem otsing