Kohtla-Järve Soojuse nõukogu jättis Niinemäe ametisse

03. veebruar 2004, 13:42

ASi Kohtla-Järve Soojus nõukogu otsustas toetada Toomas Niinemäe jätkamist juhatuse esimehena.

Tänasel Kohtla-Järve Soojuse nõukogu koosolekul arutati Kohtla-Järve linnavalitsuse taotlust ettevõtte juhatuse esimehe Toomas Niinemäe tagasikutsumiseks. Nõukogu otsustas ühehäälselt Toomas Niinemäed mitte tagasi kutsuda ning pidas vajalikuks toetada Toomas Niinemäe jätkamist juhatuse esimehena.

Ühtaegu jäi Kohtla-Järve Soojuse nõukogu ühehäälselt seisukohale, et ettevõttele kuuluvad soojusvõrgud peavad kuuluma ettevõttele, ega pidanud soojusvvõrkude sundvõõrandamist mõttekaks.
Samuti arutati

Kohtla-Järve linnavalitsuse ettepanekut sundvõõrandada AS-le Kohtla-Järve Soojus kuuluvad soojusvõrgud Kohtla-Järve linnale arutati samuti ettevõtte nõukogu 16.01.04 toimunud koosolekul. Nõukogu otsustas, et ühe aktsionäri selline käitumine võib kaasa tuua võlausaldajate poolt laenude tagasikutsumise ja kahjustab soojusettevõtte ja soojustarbijate huvisid.

AS Kohtla-Järve Soojus aktsionärideks on Eesti Energia AS (59,2%) ja Kohtla-Järve linn (40,8%). AS Kohtla-Järve Soojus käitleb kahte soojus- ja elektrienergia koostootmisjaama Kohtla-Järve ja Ahtme linnaosades ning Kohtla-Järve ja Ahtme-Jõhvi soojusvõrke. AS Kohtla-Järve Soojus varustab kaugküttega Kohtla-Järve ja Jõhvi linna, Kohtla ja Jõhvi valla 60 000 elanikku.


Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing