Kalm: numbrite liikuvaks muutumisel tuleksid teiste operaatorite kliendid EMTsse

Annika Matson 05. veebruar 2004, 10:54

EMT juhatuse esimees Valdo Kalm ütles, et teiste operaatorite kliendid tuleksid numbrite liikuvaks muutumisel meelsasti üle EMTsse.

Kui palju kliente konkreetselt siis EMTga liituks Kalm online-pressikonverentsil avaldada ei soovinud.

EMT tegi neljandas kvartalis suuri kulutusi, hoidmaks oma turuosa. Kalm ütles, et EMT üks strateegilisi eesmärke on klindibaasi hoidmine, kuid sellel on oma hind. ?Püüame leida optimumi turuosa ja kasumlikkuse vahel,? möönis ta.

EMT keskmine ühelt kliendilt teenitav tulu on aastaga vähenenud 3,2%, 410 kroonini. Küsimusele, kui palju väheneb ühelt kliendilt teenitav tulu seoses POPi turule toomisega sel aastal, vastas Kalm, et see tänavust ARPUt ei mõjuta. POPi turuletoomise maksumust ei soovinud juht samuti avaldada.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
09. November 2009, 23:00
Otsi:

Ava täpsem otsing