Kolmapäev 25. jaanuar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Osakonnajuht vali tema inimstrateegia järgi

Kaire Varrak 09. veebruar 2004, 00:00

Mõned tahavad piiramatut vastutust oma tegevustes ja soovivad kõik otsused ise teha. Teised defineerivad end raevukalt meeskonnale lojaalsena ja pakatavad uhkusest oma delegeerimisvõime üle. Mõned marsivad omaenda trummide järgi, tundmata muret firma eesmärkidega seotuse üle, teised eelistavad mitte laineid lüüa.

Intervjueerides juhtimisega seotud positsioonile kandideerivaid inimesi, tuleks keskenduda konkreetsetele näidetele kandidaadi ?inimstrateegiatest? ja organisatsiooni korporatiivse kultuuri mõjutamise kogemusele.

Küsimused, mis puudutavad muudatuste juhtimist, usku oma võimesse mõju avaldada, organisatsiooni missioonist arusaamist, oma alluvate töö jälgimist ja esilekerkivate produktiivsuseprobleemide efektiivset lahendamist (konstruktiivse kriitika talumise ja rakendamise võime, võimalik meeskonnaliikmete vahetus) on siinjuures omal kohal.

Kuna tegemist on vastutusrikka positsiooniga, tuleb kandidaadile anda praktilisi ülesandeid ja teha kindlasti taustauuringud.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 14:10
Otsi:

Ava täpsem otsing