Börsiülevaade: Reisenbuk peab Merkot ja Harju Elektrit ülehinnatuks

10. veebruar 2004, 09:58

Äripäeva poolt Eesti parimaks fondjuhiks valitud Trigoni Balti Aktsiafondi juhtiv Toomas Reisenbuk peab Merko ja Harju Elektri aktsiaid ülehinnatuks.

Koos Hansa Venemaa Aktsiafondi juhi Vadim Ognet?t?ikoviga esikohta jaganud Reisenbuk ütles täna Äripäevas ilmunud artiklis, et on varem fondis olnud Merko ja Harju Elektri aktsiad maha müünud, kuna nad on juba ülehinnatud.

Kuigi edukaim fondijuht on Merko ja Harju Elektri aktsiatest loobunud, rühivad viimati nimetatute hinnad Tallinna börsil jätkuvalt ülesmäge ja teevad taas ja taas uusi rekordtasemeid.

Eile saavutas Merko Ehituse aktsia uue kõigi aegade rekordtaseme, tõustes väikese käibega 3,08%, 209,66 kroonile. Harju Elekter kerkis 1,68%, 122,83 kroonile ehk kordas senist tipptaset. Aastaga on Merko aktsia rallinud ligi 144% ja Harju Elekter 142%.

Reisenbuki nelja suurima investeeringu hulka kuuluvad aga siinse börsi kolm likviidseimat aktsiat Hansapank, Norma ja Eesti Telekom. Viimasel aastal on Hansapanga aktsia kerkinud 43%, Norma 63% ja Eesti Telekom 33%.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    10. November 2009, 00:00
    Otsi:

    Ava täpsem otsing