42 ettevõtet asutasid Eesti Betooniühingu

13. veebruar 2004, 10:38

Eile asutasid juhtivate ehitusmaterjalitööstuse, ehitusettevõtete, arhitektide ja projekteerijate ning akadeemilise ringkonna Eesti Betooniühingu.

Eesti Betooniühingu asutajaliikmeid on 42 ja nad esindavad ettevõtteid ja organisatsioone, kus töötab üle 2500 inimese ja mille aastakäive kokku ületab 3 miljardit krooni.

Asutamiskoosolekul valiti Eesti Betooniühingu seitsmeliikmeline juhatus, kuhu kuuluvad AS Kunda Nordic Tsement vanemnõunik Aadu Kana, Tallinna Tehnikaülikooli Ehitustootluse Instituudi direktor Toomas Laur, Savekate OÜ juhatuse esimees Mati Laurson, EstKONSULT OÜ projekteerimisdirektor Heiki Meos, Merko Ehitus AS betooniosakonna juhataja Viktor Mõisja, Rudus Eesti AS juhatuse esimees Toomas Vainola ja AS E-Betoonelement juhatuse esimees Jaan Valbet.

'Liitumisest Euroopa Liiduga võime täna prognoosida konkurentsi kasvu, kui selle vähenemist. Seda peamiselt alternatiivsete ehitus-materjalide arvel,' ütles Toomas Vainola. 'Seepärast ongi tarvis ühendada oma jõud ja mõistus'.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing