Bonnieri auhinna võitis Kärt Karpa

ÄP 18. veebruar 2004, 00:00

Eesti Päevalehe ajakirjanik Kärt Karpa võitis artiklitega neerusiirdamistest Tallinna keskhaiglas 25 000 Rootsi krooni suuruse Bonnieri ajakirjandusauhinna.

Eesti Päevalehes ilmunud uudised ja kommentaarid tõkestasid kahtlast meditsiiniäri, mis leidis ka rahvusvahelist vastukaja, kommenteeris auhinnavõitja valikut juhtivate ajalehtede peatoimetajatest koosnev ?ürii.

Bonnieri ajakirjanduspreemia esikolmikusse mahtusid ka Äripäeva ajakirjanike Inno Tähismaa ja Sten A. Hankewitzi artiklid Hoiupanga Daiwa-afääri kohta ja Eesti Päevalehe uudistetoimetuse juhi Enno Tammeri artikliseeria, mis paljastas keskkonnaminister Villu Reiljani mustad tehingud riigi rahaga.

Hetkeseis: Selle aasta Bonnieri auhinna sai Sulev Vedler Eesti Ekspressist.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing