Hansapanga aktsiale nähakse tõusu

ÄP 19. veebruar 2004, 00:00

Spetsialistide hinnangul on Hansapanga aktsia Eesti Telekomist parem investeering, sest eile pangale antud kasumiprognoos annab alust suureks aktsia hinna tõusuks. Eile avalikustas Hansa Investments raporti, milles soovitab osta Hansapanga aktsiaid ning ennustab ettevõttele 650 miljoni kroonist aasta puhaskasumit. Hansa Investments ennustab, et Hansapanga aktsia hind tõuseb lühiajaliselt seniselt 67-68 kroonilt 80 kroonile, ühe aasta jooksul peaks aktsia hind kasvama Hansa Investmentsi hinnangul 95 kroonile.

Hetkeseis: Spetsialistid seekord ei eksinud.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:12
    Otsi:

    Ava täpsem otsing