Protsessorite hinnavahe kahanes olematuks

ÄP 19. veebruar 2004, 00:00

Siiski on paljude välismaiste arvutite pakkujate kodulehel veel endiselt ka kahegigahertsiseid arvuteid ning mälu pakutakse 128 MB, mis on uutele operatsioonisüsteemidele tööks vajalik miinimum.

ML Arvutid alustas eelmisel nädalal senisest kiiremate Intel Pentium 4 protsessoritega MicroLink VisionX arvutite müüki. Üldsusele on uued protsessorid tuntud koodnime Prescott all, millega varustatud VisionX arvuti hind algab 16 000 kroonist, mis on keskmise arvuti hinnaga võrreldes oluliselt kallim. Kuid see arvuti on ka tippkasutajale. Odavaim arvutihinnaindeksi arvuti oli veebruaris aga endiselt K-Arvutisalongil, makstes alla 7500 krooni. Mõnesid mudeleid saab märtsi lõpuni K-Arvutisalongist ka nullprotsendise sissemaksuga liisida. Välismaise odavaima arvuti pakkus välja Dell.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 14:12
Otsi:

Ava täpsem otsing