Jääkalastuse nädalavahetus Pädastes

ÄP 20. veebruar 2004, 00:00

Pädaste mõis toob tagasi vana talvelõpu traditsiooni ? jääkalastuse. Kuninglik Jääl Pesitsejate Selts ? Eestimaa ühed kogenumad jääkalastajad ? on juhendajateks Pädaste jääkalastuse nädalavahetusel 5.?7. märtsini.

Mõisa saabumisel pakutakse tervituskokteili kaminasaalis. Seejärel toimub reedeõhtune sissejuhatus jääkalastuse saladustesse. Kala püütakse Pädaste lahel kahel päeval. Kohapeal on vajalik varustus, toolid, tekid. Laupäeval ja pühapäeval ootab pärast kalastamist ehtne Muhu saun. Peakokk valmistab aga saagist kuningliku õhtusöögi.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:23
    Otsi:

    Ava täpsem otsing