Onnineni käive Eestis suurenes mullu 206 miljonile kroonile

ÄP Online 20. veebruar 2004, 00:00

Möödunud aasta käive kolmes Balti riigis kokku ulatus ligi 444 miljoni kroonini, kasvades aastaga 26% (2002. a 351 mln krooni) ? eriti tugeva arengutempoga paistis silma tegevus Leedus.

Onninen Eesti 2003. aasta suuremate projektide hulka kuulusid Viru Keskus (kütte-, sprinkler- ning jahutussüsteemi tarned) ja Ülemiste Keskus Tallinnas, samuti mitmesugused tarned Narvas Balti ja Eesti elektrijaama renoveerimistöödele.

?2004. aasta plaanide kohaselt avame uue Onninen Expressi hulgimüügilao Ida-Virumaal, jätkame klienditeeninduse täiustamist ning aktiivset tegutsemist kasvaval turul. Meie strateegiline eesmärk on pakkuda kaupu ja teenuseid klientidele logistiliselt maksimaalselt lähedal asuvates müügipunktides ning vahendada kaupade kasutamist puudutavat infot ehitusala professionaalidele,? lisas Onninen Baltimaade müügidirektor Andres Virkus.

Onninen Grupi jaoks tähistas 2003. aasta järjekordse laienemise edukat lõpulejõudmist: 2003. aasta käibe kasvust andis lõviosa Norra juhtiv elektritarvete hulgimüüja Eilag, mille Onninen omandas 2002. aastal.

Onninen Grupi käive suurenes möödunud aastal ligikaudu 15 protsenti ? 930,3 miljonilt eurolt 2002. aastal 1,066 miljardile eurole möödunud aastal.

Samuti jätkus grupi laienemine: Poolas Lodzis avas uksed uus keskladu ning Onninen jõudis Aasiasse, avades esinduse Uurali mägede taga asuvas Jekaterinburgis.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing