Sõnajalad ajasid oma kodused elektritööd telekanali kaela

20. veebruar 2004, 10:56

Riigikohus lükkas sel nädalal tagasi Oleg Sõnajala kassatsioonkaebuse, mis tähendab, et ta peab maksma ammuste elektritööde eest ligi 120 000 krooni.

Sõnajalgadele kuuluvas kahes kõrvutiasuvas korteris Tallinnas Väike-Karja tänavas tehti vajalikke elektritöid juba 1999. aastal, ent Sõnajalad on tänini keeldunud tehtu eest maksmast. Oleg Sõnajalg põhjendas oma keeldumist sellega, et töid tellis omaaegse telekanali TV1 omanik Eesti Sõltumatu Televisiooni AS, mitte aga tema.
Nii esimese kui ka teise astme kohus leidsid, et maksma peavad ikkagi Sõnajalad ise, sest töid tehti just nende poolt renditavates korterites. Et riigikohus ei võtnud Sõnajala kaebust menetlusse, peab Oleg Sõnajalg nüüd ammuste tööde eest tasuma ligi 120 000 krooni, millest 50 000 krooni moodustavad viivised.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing