Tänasest saab maid deklareerida ka Tallinnas

20. veebruar 2004, 10:47

Põllumajandusregistrite- ja informatsiooniamet (PRIA) avas täna Tallinnas ajutise kontori, kus põllumajandusmaa omanikud saavad oma maid deklareerida.

Maade deklareerimine PRIAs on vajalik, sest selle alusel hakatakse edaspidi maksma ELi põllumajandustoetusi. Maid saab deklareerida kuni 15. märtsini, pärast seda läheb nimekiri 'lukku' - kes selleks ajaks maid kirja pole pannud, see edaspidi seda teha ei saa ning jääb eurotoetustest ilma.

PRIA ajutine Tallinna kontor asub aadressil Mustamäe 62 ja on avatud igal tööpäeval kella 8.15-16.30ni. Tallinna kontoris saab deklareerida mistahes Eesti piirkonnas asuvaid põllumaid, ilma et peaks selleks sõitma kohale PRIA kohalikku kontorisse. Endiselt saab põllumajandusmaid kirja panna kõikides PRIA kohalikes büroodes ning ka taluliitudes.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing