Kalev ostab 59 protsenti Maiasmokast

23. veebruar 2004, 10:18

AS Kalev teatas täna Tallinna börsile, et sõlmis reedel lepingu, millega omandab 59,4% osaühingu Maiasmokk osadest.

Leping sõlmiti kümne eraisikuga ja osade eest kuulub tasumisele 51 700 krooni.

Maiasmokk omab pikaajalist pagaritoodete tootmise ja turustamise kogemust nii oma kohvikus kui ka muudes jaekaubandusettevõtetes. Kalev plaanib läbi omandatava tütarettevõtja arendada sealse kohviku baasil välja eksklusiivse kohvik-kaupluse, kus lisaks pagaritoodetele pakutakse kõrgekvaliteedilisi maiustusi.

Pikal tänaval asuva hoone teisel korrusel on plaanis avada ligi kolm aastat aadressil Pärnu mnt 139 tegutsenud Eesti Maiustustemuuseum, mida on senise tegutsemise jooksul külastanud kokku 16 tuhat inimest Eestist ja ligi 50 välisriigist.

Tähtajatu rendilepinguga OÜ Maiasmokk kasutusse antud hoone aadressil Pikk tn 16 kuulub Tallinna linnale.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing