Uninet lõpetas haldusfirma

Inno Tähismaa 25. veebruar 2004, 00:00

Tehing registreeriti Eesti väärtpaberiturul 20. veebruaril, mil kõik 40 000 Unineti aktsiat vahetasid omanikku.

Unineti tehnoloogiajuht Taavi Talvik ütles, et varem oli Linenet Eesti 100% Unineti omanik ja Finnet omakorda 100% Lineneti omanik. ?Kunagi tundus mõistlik, et on haldusfirma, nüüd polnud sellel enam mõtet,? põhjendas Talvik haldusfirma likvideerimist.

Äriregistri andmetel tootis Linenet Eesti 2000.?2002. aastal kokku 58 miljonit krooni kahjumit. Kahjum kaeti omaniku täiendava sissemaksega aktsiakapitali.

Unineti tegevusvaldkonda kuuluvad telefoni-, interneti- ja andmesideteenused. Uninet tõi turule Eesti esimese interneti dial-up-paketi ning ADSLil põhineva internetiühenduse. Uninet on ainus uus telefoniteenuste turule tulija, kellel on oma sõltumatu kaabliühendus väljapoole Eestit.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 14:13
Otsi:

Ava täpsem otsing