Advokaadi lahkumisega kaotas HETA suurkliendi

26. veebruar 2004, 11:46

Valitsus tunnistas oma tänasel istungil kehtetuks advokaadibüroole HETA antud volitused, kuna advokaat Daisy Tauk vahetas töökohta.

Daisy Tauk töötab nüüd advokaadibüroos Teder Partnerid, valitsus otsustas kohtuasja lahendamise nimetatud büroole üle anda.

'Advokaadibüroo Teder Partnerid vandeadvokaadid Indrek Teder ja Daisy Tauk volitatakse edasivolitamise õiguseta esindama Eesti Vabariiki kõigis kohtuinstantsides Eesti Vabariigi ja Riigi Infokommunikatsiooni Sihtasutuse hagis OÜ Kõnetraat ja OÜ ViaTel vastu,' teatas valitsuse pressibüroo.

Valitsus nõuab kohtus Valitsusside asutuse ja OÜ Kõnetraat vahel 30. aprillil 1997. a sõlmitud magistraalsidevõrgu ehitamise ja ekspluateerimise lepingu nr 1/97 koos lisadega ning Valitsusside ja OÜ Kõnetraat poolt 30. märtsil 1999. a allkirjastatud ?Kinnitusakti? tühisuse tunnustamist, restitutsiooni kohaldamist, Eesti Vabariigi omandiõiguse 78,1% suurusele mõttelisele osale Valitsusside võrgust tunnustamist ja võrgu võõrast ebaseaduslikust valdusest väljanõudmist.

Varem esindasid riiki nimetatud kohtuasjas advokaadibüroo HETA vandeadvokaat Üllar Talviste ja vandeadvokaadi abi Daisy Tauk. Daisy Tauk lahkus HETAst advokaadibüroosse Teder Partnerid.

?Arvestades eeltoodut ning asjaolu, et menetluse järjepidevuse huvides esindaks tsiviilasja arutamise lõpuni riiki sama advokaat, volitatakse eelnõus Eesti Vabariiki esindama advokaadibüroo Teder Partnerid vandeadvokaati Daisy Tauki ja lisaks ka Indrek Tederit,? teatas valitsuse pressibüroo.
Riigi kohtus esindamisega kaasnevad õigusabikulud kaetakse majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi eelarvest.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing