Auto Bild Eesti ilmub esmaspäeval

27. veebruar 2004, 00:00

?Auto Bild Eesti on praktilise suunitlusega autoajakiri kõigile autokasutajatele ja -huvilistele. Sellest leiab abi auto ostmisel ja pidamisel, aga samuti uudiseid automaailmas toimuvast,? lausus ajakirja peatoimetaja Toomas Vabamäe, kes varem toimetas Eesti Ekspressi autorubriiki.

Ajakirjade Kirjastuse koostööpartneriks on Saksa ajakiri Auto Bild. Axel Springer AG väljaantav nädalakiri Auto Bild on Euroopa juhtiv autoajakiri, mille ühekordne tiraaz on ligi 730 000 eksemplari ning lugejate arv 2,76 miljonit. Auto Bild on esindatud veel 17 Euroopa riigis ja Indoneesias, viimati lisandusid sellesse nimekirja Ukraina, Makedoonia ja Soome, aprillis ilmub Auto Bild ka Lätis.

?Meie kuulumine sellesse ketti teeb Eesti lugejale emakeeles kättesaadavaks palju kvaliteetset lugemismaterjali,? selgitas Vabamäe, rõhutades, et Auto Bild Eesti on siiski Eesti ajakiri, mis pannakse kokku Eesti lugeja vajadustest ja huvidest lähtudes. Vabamäe sõnul hakkavad vähemalt poole sisust moodustama kohapeal valminud originaalmaterjalid, ajakirjas on ka lasteleheküljed, ristsõna, testid jpm. Auto Bild Eesti esmaspäeval ilmuva numbri kaanehind on 25 krooni.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing