Reede 24. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Hansapank asutab Venemaal uue liisingfirma

27. veebruar 2004, 12:35

Hansapank asutab Venemaal uue liisingfirma, teatas pank börsile.

Hansapank asutab Venemaal uue, 20 miljoni dollari suuruse aktsiakapitaliga liisingufirma, mis hakkab tegutsema Moskva ja Peterburi piirkonnas. Kui seni keskendus Grupp Venemaal vaid transiidisektori finantseerimisele, siis uue firma asutamisega hakatakse finantseerimist pakkuma ka teistele varagruppidele, millest olulisemateks on kinnisvara ning tööstusseadmed.

'Uue liisingufirma asutamisega soovime toetada Grupi klientide äritegevuse laienemist Venemaal,' ütles Hansapanga juhatuse esimees Indrek Neivelt. 'Meie senine tegevus Venemaal on olnud edukas. Veidi enam kui aastaga on Grupi Venemaa portfell kasvanud 171 miljoni dollarini.'

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing