Ühispank peab Merko Ehituse aktsiat üleostetuks

Annika Matson 27. veebruar 2004, 10:37

Ühispanga analüütikud kirjutavad oma igahommikuses turuülevaates, et peavad Merko Ehituse aktsiat hetkel üleostetuks.

Panga eksperdid märkisid, et kaaluksid ostmist tõsisemalt allpool 187,76 krooni taset (12 eurot).

Pank kirjutab oma koduleheküljel, et Merko viimane aasta oli küll väga edukas, kuid edaspidi paistavad riskid kasvavat. Merko senine edu põhineb suuresti edukal konkureerimisel üpris vähestele suhteliselt mahukatele projektidele Eestis. Ehitustegevust on soodustanud ka äärmiselt madalad intressid. Lähemaks aastaks on firma küll lepingutega kindlustatud, kuid edaspidi konkurents tiheneb ning ka eduka konkureerimise korral suureneb surve marginaalidele. Kaubanduskeskuste ehitamise aeg hakkab ümber saama, samas positiivne on, et firma on näidanud ennast tugevast küljest ka insenerehituse vallas.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    10. November 2009, 00:00
    Otsi:

    Ava täpsem otsing