Briti kaubandusmagnaat Philip Green alustab Ida-Euroopasse laienemist Leedust

01. märts 2004, 15:15

Briti jaekaubandusmagnaat Philip Green alustab Ida-Euroopasse ja Venemaale laienemist Leedust, kus avab kaks Bhs kauplust.

Kaubandusuudiste portaal Namnews kirjutab, et selliste tippbrändide nagu Top Shop ja Miss Selfridge omanik Philip Green on oma kaubamajade impeeriumit laiendamas üle Ida-Euroopa ja Venemaa. Ettevõtja plaanib esimesed kaks Bhs kauplust avade Leedus sel nädalal, kui on sõlminud frantsiisilepingu tundmatu operaatoriga.

Järgmise filiaali tahab Green avada Moskvas tänavu aprillis. Vaatlejate hinnangul võib Green praeguse eksperimendi õnnestudes samadele turgudele tuua ka oma teised kaubamärgid - just moeketi Top Shop.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing