Pühapäev 26. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Neste kaart kehtib tänasest ka Peterburis

02. märts 2004, 15:48

Lisaks Neste jaamadele Eestis, Lätis, Leedus ja Soomes saab kaardiga tänasest tankida ka Peterburis, teatas ettevõte.

Peterburis, Eestis ja Soomes saab Neste Eesti kaardiga tasuda nii kütuste kui ka poeostude ja autopesu eest. Lätis ja Leedus kehtib kaart kütuste ostul. Muudatusega seoses on Neste kaardiomaniku käsutuses viies riigis kokku ligi 600 teenindus- ja automaatjaama.

Neste Eesti peadirektori Indrek Kaju sõnul õnnestub nüüd kõik kütuseostud teha ühe kaardiga. Samas saab klient arve ikkagi eesti kroonides, seega jääb ära kulukas valuuta konverteerimine. 'Neste kaardi laiem kasutusala muudab autoga reisija elu nüüdsest tunduvalt mugavamaks ja lihtsamaks' sõnas Kaju.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing