OM HEX ostab osaluse Leedu börsis

Sirje Rank 04. märts 2004, 00:00

Kolmapäeval esitas OM HEX Leedu väärtpaberijärelevalvele loataotluse 34 protsendi NSELi aktsiate ostmiseks, selgus OM HEXi pressiteatest. Luba on vaja enama kui 10protsendilise osaluse omandamiseks. Üks müüjaist on Hansapank, vahendas uudisteagentuur Bloomberg.

OM HEX tahab osaleda Leedu börsi eelseisval erastamisel, mille käigus Leedu Riigivara Fond kavatseb müüki panna 54,47 protsenti Leedu börsi aktsiatest.

Konkureeriva pakkumise plaanib esitada ka Varssavi börs.

?Turuosaliste aktiivne toetus julgustab meid taotlema kuni sajaprotsendilist osalust, ostes neid juba enne erastamispakkumise lõppemist,? ütles OM HEX Balti operatsioonide juht Gert Tiivas, kes on ka HEX Tallinna juht.

Pakkumiste esitamise tähtaeg on 5. märts.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 14:14
Otsi:

Ava täpsem otsing