Seesami omanikuvahetus Eesti kliente ei mõjuta

08. märts 2004, 15:00

Seesam kahjukindlustusseltsi aktsiate tervikosaluse müük Pohjola Grupile Eesti klienti ei mõjuta.

Seda kinnitas ASi Seesam Rahvusvaheline Kindlustus nõukogu liige Toomas Abner, lisades, et Eestis pole aktsiate võõrandamislepinguga seoses mingisuguseid strateegilisi muudatusi ette näha. ?Leedus, eriti aga Lätis oleme me ennast tugevalt välja arendanud ettevõtete kindlustajana ning seal võib tulevikus rohkem tähelepanu minna üksikisikute kindlustusvajaduste rahuldamisele ehk siis kodu-, kasko-, reisikindlustus,? selgitas võimalikke muutusi teistes Balti riikides.

Leping Pohjola Grupi ja AIG vahel sõlmiti möödunud reedel, 5. märtsil. Leping jõustub pärast järelevalveinspektsioonidest kinnituste saamist. Abneri sõnul toimub see tõenäoliselt paari-kolme kuu jooksul.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing