Visa ametnik

Inno Tähismaa 09. märts 2004, 00:00

Liikluskindlustuse Fondi endisele nõukogu esimehele Alar Urmile võiks püstitada mälestusmärgi visaduse eest. Ta püsib visalt kõrgel ametikohal rahandusministeeriumi juriidilise osakonna eesotsas, vaatamata sellele, et oli vastutav fondis ligi 70 miljoni kroonise kahju tekkimise eest.

Kuigi riigikontroll tuvastas fondis võimu kuritarvitamist ja korruptsiooni, jäi Urm karistuseta ning kogu süü veeretati fondi matemaatikuharidusega tegevjuhile Veljo Tinnile. Kuivõrd fondi tegevuse eest oli seaduse järgi vastutav selle nõukogu, alustas uurimist ka kaitsepolitsei, ent uurimine vaibus.

Ilmselt jääb hüüdjaks hääleks kõrbes ka Liikluskindlustuse Fondi praegune juht Mart Jesse, kes soovib, et Urmi suhtes võtaks seisukoha rahandusministeerium.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing