Tarkvara inventeerija tehti eestikeelseks

ÄP 11. märts 2004, 00:00

MSIA aitab väikese ja keskmise suurusega ettevõtetel inventeerida Microsofti tarkvara. Mõne minutiga saab ülevaate tarkvarast arvutis ja võrrelda seda olemasolevate tarkvaralitsentsidega.

Inventeerida saab nii üksikutesse kui võrguarvutitesse paigaldatud Microsofti tarkvaratooteid.

Inventeerimisprotsess koosneb kahest etapist. Esiteks skannib MSIA kohaliku arvuti või võrguarvutid Windowsi võrgus. Teise sammuna kuvatakse skannimise raport vastavalt valikule Exceli, HTML- või tekstiformaadis.

Koondraportid võimaldavad sisestada infot tuvastatud tarkvara litsentside omandamise kohta ning seega on firmal võimalus põhjalikult analüüsida litsentsinõuetest kinnipidamist. Skannimise tulemused on konfidentsiaalsed ja neid ei edastata Microsoftile.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing