SLÕL: Tallinki uuel kaubalaeval mootor rikkis

12. märts 2004, 08:57

Tallinki uus kaubalaev Regal Star ei saanud ettenähtud ajal alustada Paldiskist Rootsi sõitmist, sest laeva mootor oli rikkis.

Eile hommikupoolikul seisis Lõunasadama tollitsoonis laevale pääsu oodates 10-11 veokit, üleeile õhtul lootis sinna pääseda vähemalt 50 autot. Eile hommikul võttis kiiresti riknevat kraami vedavad haagised ning sõiduautod peale Rootsi suundunud Vana Tallinn, kirjutab SL Õhtuleht.

«See, mis siin toimub, on lihtsalt mõnitamine. Laev pidi eile kell 21 välja minema. Kõige tipuks saabus alles enne kahte öösel ja pole siiani kuhugi läinud. Millal ja kas üldse tänagi edasi saame, ei tea keegi,» kirusid eile hommikul Paldiski Lõunasadama kohvikus öö otsa üleval olnud veokijuhid. «Oleks meile keegi kas või poolt sõnagi öelnud, mis edasi saab.?

Autojuhid ei mõista, kuidas saab laevafirma saata liinile just väljareklaamitud kaubalaeva, millel mootor õieti ei tööta.

Esialgsetel andmetel pidi Regal Star Paldiski-Kapellskäri liini teenindama hakkama alates 9. märtsist. Tallinki tehnika- ja ekspluatatsioonidirektori Ülo Kollo sõnul vahetab Regal Star välja seni sellel liinil sõitnud Kapella.

Kollo on murelik - ta ei oodanud, et otse Balti Laevaremonditehasest eile Paldiskisse sõitnud kaubaaluse mootor rikki läheb. «Rääkisin täna (eile - toim.) hommikul oma tehnikameestega. Igasuguseid asju võib muidugi juhtuda, aga uue laevaga poleks nii pidanud ikkagi minema,» ütleb Kollo ja lisab, et eile lõuna ajal tegi Regal Star Paldiski lahel käigukatseid.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing