Teisipäev 25. oktoober 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Linnavalitsus muudab töö dokumentidega täiselektrooniliseks

16. märts 2004, 12:02

Tallinna linnavalitsus kavatseb homme võtta vastu määruse, mis näeb ette ülemineku õigusaktide paberkandjal menetlemiselt elektroonilisele.

Eelnõu kohaselt hakatakse linna õigusakte täies mahus menetlema dokumendihaldussüsteemis Postipoiss, teatas Raepress. Erinevalt paberkandjal menetlemisest on elektroonilise menetlemise korral eelnõud võimalik mitmel isikul paralleelselt viseerida.

'Selle tulemusena määruste, otsuste ja korralduste eelnõude koostamise protsess kiireneb,' ütles linnasekretär Toomas Sepp. 'Samuti on eelnõusid elektrooniliselt märksa lihtsam erinevates asukohtades olevatele isikutele kätte toimetada. Ametiasutused on mööda linna laiali ning eelnõu paberkandjal edasitoimetamine seetõttu väga tülikas ja aeganõudev.'

Kui eelnõu peavad näiteks viseerima kõigi linnaosade vanemad, siis tuleb see eraldi kõikide linnaosavalitsuste asukohta viia.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing