Chevy Niva võib jõuda sügisel Eestisse

ÄP 17. märts 2004, 00:00

General Motorsi Ida-Euroopa PR-esindaja Peter Homola ütles Äripäevale, et praeguse seisuga hakkab Chevy Niva Eestisse saabuma mais Tallinnas tööd alustava uue General Motorsi Baltimaade esinduse kaudu, mille peakorter asub Budapestis. Ehk siis seda ei hakka müüma Lada Eesti, vaid Chevrolet? esindajad AS Pleione ja AS Ascar Tallinn.

Siin hakkab auto kandma Chevrolet? märki, Lääne-Euroopas võib see hakata kandma ka Daewoo logo, vähem usutava variandina on räägitud ka Niva kapotile Fiati märgi paigaldamisest. Kui palju Chevy Niva maksma hakkab, pole veel teada, Venemaal on selle hind ca 8500 eurot ehk veidi üle 130 000 krooni.

Omola sõnul peaks maist käivituv süsteem parandama ka praeguste Opelite kättesaadavust Eestis ning siinsetel esindajatel peaks muutuma suhtlemine tehasega oluliselt lihtsamaks. Siiani võttis uute Opeli mudelite Eesti turule jõudmine aega enam kui pool aastat, kuid tulevikus peaks see aeg lühenema mõnele kuule. Näiteks peaks uus Opel Astra jõudma Omola hinnangul Eestisse juba suve hakul.

Kohalikud Opeli esindajad ei tihka siiski uut Astrat enne sügist välja reklaamida. ?Kui ta jõuab siia varem, on väga hea, meile teadaolevatel andmetel jõuab uus Astra Eestisse alles sügisel. Küll aga peaks juba kevadel olema meil müügil Chevrolet? uus väike-keskauto Lacetty,? kinnitas ASi Ascar marketingijuht Liisu Smaltz.

General Motorsil on Ida-Euroopas tervikuna suured plaanid. Näiteks hakati Ukrainas tootma eelmise põlvkonna Opel Astrat, sama on kavas ka Togliattis. Samuti jätkatakse Astra tootmist Poolas.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:38
Otsi:

Ava täpsem otsing