Magnum Medicali kriminaalasjas toimuvad vestlused ettevõtjatega

18. märts 2004, 12:11

Magnum Medicali kriminaalasjas, mille on algatanud konkurentsiamet, toimuvad vestlused ettevõtete juhtidega ja tutvutakse lepingutega.

Konkurentsiamet on algatanud Magnum Medicali suhtes kriminaalasja, milles süüdistatakse ettevõtet osale klientidele põhjendamatute eeliste tegemises.

Konkurentsiameti peadirektori asetäitja Aini Proosi ütlust mööda, ei saa amet täpsustada uurimise sisu, ega ka seda, kas uurimine puudutab Magnum Medicali soodustusi Apotheka keti apteekidele. Magnum on keti suuromanik.

Vastavalt konkurentsiseadusele ei tohi turgu valitsev ettevõte põhjendamatuid soodustusi teha. 'Nii ei saa, et nägu ei meeldib, siis teeb soodustusi või vastupidi,' ütles Proos. 'Turgu valitsevatele ettevõtetele on karmimad tingimused. Kõiki peab võrdselt kohtlema.'

Aini Proos ütles, et uurimist ei algatatud ühegi konkreetse kaebuse põhjal. 'Riigikogu keskfraktsioon oli küll kaebuse esitanud, kuid selle põhjal polnud põhjust uurimiseks,' ütles Proos. 'Meil oli endal piisavalt materjali'.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing