Briti investorid kahtlevad aktsiate USAs noteerimise mõttekuses

22. märts 2004, 09:33

Mõjukas Briti investorite grupp kutsub üles hoolikamalt kaaluma riske, mis võivad kaasneda ettevõtetele, mille aktsiad on noteeritud USA börsidel.

Briti kindlustusseltside Assotsatsioon (ABI), kelle liikmesriikide käes on umbes 20% Suurbritannia aktsiaturu aktsiatest, usub, et Suurbritannia ettevõtteid mõjutavad järjest enam USA kohtukultuur, kirjutab Financial Times.

ABI investeerimisosakonna juht Peter Montagnon lausus Edingburghis toimunud Pensionifondide rahvusliku Assotsatsioonis peetud ettekandes, et järsult on kasvanud USA börsidel noteeritud ettevõtete nõukogu liikmete kohustuste kindlustamise kulud.

?Võib-olla peaksime mõtlema, kas mitte ei ole lihtsam neil börsidelt ära tulla,? kommenteeris ta kujunenud olukorda.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing