Kuidas karastus teras

Lennart Beat 26. märts 2004, 00:00

Möödunud nädalal üritas Axl Rose kogumiku ilmumist kohtu abil peatada. Geffen Recordsil polevat mehe luba ning veel ei sobinud võimalus, et laulud parema kvaliteedi huvides uuesti kokku miksitaks.

Firma oli oma õiguses kindel ning esimest korda on kõik bändi hitid tuttaval kujul üheskoos. Kolmteist ja pool miljonit dollarit on summa, mis pandi seitsme aasta jooksul ansambli uue albumi projekti, ning maailma üks vähim oodatud tagasitulekuid jäi õnneks ära. Seda enam, et vanast koosseisust oli laiemale üldsusele tuttav vaid Axl ise.

Tänu The Darknessile on raskerokk jälle aktuaalne ja innustab tagasi vaatama aega, kui pearätid populaarsed olid.

?Welcome To The Jungle? kui kõigi aegade parimaid plaatide avalaule on ka siin nr 1. Järgnevad ?Sweet Child O? Mine?, ?Patience? ja ?Paradise City?, ehk nende 80ndate parimad tööd on nii tugevad, et kõik järgnev töötab vaid nostalgilises kontekstis. Väärtus seegi, näiteks ?November Rain? kõlab viisakamalt, kui mäletate. Karjääri viimase osa kaverid on selle eest nii nõrgad, et ?Knockin On Heaven?s Door?i? töötlus paistab geniaalse ideena. Ideaalne Guns N? Rosesi paremik oleks esikplaat ?Appetite For Destruction?, millele vastavalt maitsele võiks lisada järgnenud tööde parimad palad. ?Use Your Illusion?i? mõlemad osad ilmusid äsja DVDna ning suure tõenäosusega jõuavad turule ka teiste albumite kohendatud heliga versioonid. Kui te oodata ei taha, siis värskendage tutvust vana lemmikuga tolle kollektsiooni abil.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:24
Otsi:

Ava täpsem otsing