Reede 28. oktoober 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Uus ülesanne

ÄP 29. märts 2004, 00:00

Firma müügiosakonnas töötab väga edukas naissoost müügiagent. Tema töötulemused on teistest alati paremad ja seda veel suure edumaaga. Inimesena on ta samuti väga meeldiv, kohusetundlik ja hea suhtleja. Viimasega seoses tuleb ilmsiks ka väga pikantset informatsiooni.

Nimelt ei pelga noor naisterahvas rääkida oma intiimsuhtest kliendiga teistele naistöötajatele. Mõne aja pärast järgneb vanale romaanile uus ning siis jälle uus ja uus. Kuuldus intiimsuhete pidevast loomisest firma klientidega jõuab juhtkonda. Firma juhtkond seisab küsimuse ees, kuidas toimida?

Kas riskida firma mainega, vaadates juhtunust mööda? Rääkida töötajaga ning loota, et ta edaspidi muudab oma ?müügitaktikat", kuid toodab samasugust tulemust? Lõpetada töösuhe ja üritada leida asemele sama võimekas müügiagent?

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:39
Otsi:

Ava täpsem otsing