Pühapäev 11. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Isamaaliidu euronimekirja juhib Tunne Kelam

29. märts 2004, 09:38

Isamaaliidu volikogu kinnitas Tallinnas toimunud istungil Europarlamendi valimiste nimekirja, mida juhib erakonna esimees Tunne Kelam.

Isamaaliidu Euroopa Parlamendi valimiste nimekirja neli esimest kandidaati on lisaks Kelamile olümpiavõitja Erki Nool, kahekordne peaminister ning Euroopa Parlamendi vaatleja Mart Laar ning riigikogu liige professor Peeter Tulviste, teatas erakond.

Isamaaliidu nimekirjas kandideerivad veel advokaat Urmas Arumäe, kahekordne minister Toivo Jürgenson, endine riigikogu liige Mari-Ann Kelam, riigikogu liige ja endine haridusminister Tõnis Lukas, kodakondsuspoliitika üks autoreid ja endine riigikogu liige Mart Nutt, riigikogu liige ja pikaajaline Viljandi maavanem Helir-Valdor Seeder, Noor-Isamaa esimees ja Isamaaliidu avalike suhete juht Margus Tsahkna ning riigikogu liige ja endine välisminister Trivimi Velliste, kes reastati nimekirjas tähestiku järjekorras.

Volikogu võttis vastu ka Euroopa Parlamendi valimiste programmi 'Eesti eest!', mille esitlemine avalikkusele toimub aprilli keskel. Isamaaliidu europrogrammi eesmärgiks on, et Eesti jõuaks ühtlase arengu tulemusel järgmise 10-15 aasta jooksul Euroopa Liidu keskmise elatustasemele.

Teiste oluliste punktide hulgas nõuab Isamaaliit kommunismi hukkamõistmist Euroopa Liidu tasemel ja on vastu viisavabadusele Venemaaga.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing