EPL: Mõõdusärk koju kätte

01. aprill 2004, 08:03

Õmblusettevõtte Sangar üheks eksklusiivtooteks on kujunenud meeste nimelised mõõdusärgid, mis tuuakse soovi korral ka koju kätte.

?Mõõdusärkide idee sündis sellest, et kui inimene ei leia valmissärkide riiulist sobivat, on seda võimalik meilt tellida. Nende tootmist alustasime 2001. aastal,? ütles Eesti Päevalehele Sangari turundusdirektor Triin Anette Kaasik.

Mõõdusärgi hind sõltub tellitud kogusest ja valitud kangast. On kaks hinnaklassi, lihtsamast kangast särk maksab 899 krooni ja kallimast, erilisema lõppviimistlusega triikimist mittevajav (non iron) või kergesti hooldatav (easy care) 1299 krooni. Kes tellib viis või rohkem särki kallimast hinnaklassist, saab need kätte 899 krooniga. Soovi korral tuuakse särgid koju kätte.

Kaasiku sõnul muutus teenus kohe populaarseks, sest annab soovijale võimaluse saada endale täiesti eksklusiivne ja isiklik särk. ?Vajadus sellise toote järele oli olemas ja kliendid võime laias laastus jagada kaheks. Ühed on need, kes on ego-teadlikumad ega taha kanda valmissärki, mida ka teised saavad osta. Teised ei saa kanda valmissärke oma figuuri poolest ? on kas pikad või paksud.?

Mõõdusärkide populaarsus on iga aastaga kasvanud. Kui Sangar tootis 2001. aastal 340 mõõdusärki, siis 2002. aastal 368 särki. Eelmisel aastal (2003) valmistati 385 mõõdusärki ning selle aasta esimeses kvartalis juba 104 mõõdusärki.


Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing