Selline ongi äri

Aili Sandre 02. aprill 2004, 00:00

Tallinna linn tahab lahti saada Linnahallist ? selle pidamine on linnale liiga kulukas. Olemas on firma, kes seda kõigest hingest endale ihkab ? Manutent. Linnahalli müügiks on korraldatud juba kolm konkurssi, aga kõik need on luhta läinud, Linnahall ikka pealinna oma.

Asi pole Linnahalli lammutamises või lammutamata jätmises. Tegemist on pealinna kõige magusama krundiga, mille eest Tallinn küsib 150 miljonit krooni. Ainult et linn tegi omal ajal taktikalise vea: kirjutas müügisumma linnaeelarve tulude reale. Nüüd on linnal vesi ahjus ? üüratut auku eelarves pole millegagi täita. Ja Manutent teab seda väga hästi, seepärast võib ta linna ultimatiivsele nõudmisele rahulikult ?ei? öelda. Kaua see Tallinn ikka vastu peab, suures hädas võtab varsti ehk hindagi alla. Aga selline ongi äri, kui laenata Manutendi juhi Märt Vooglaiu sõnu. Närvide mäng.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 14:19
Otsi:

Ava täpsem otsing