Lennufirma SAS hakkab Venemaal hotelle ehitama

07. aprill 2004, 15:15

Lennufirma SAS plaanib investeerida miljardeid kroone hotellide ehitamisse Venemaal.

Projektis osalevad ka arenevatele turgudele investeerimist toetavad riskikapitali fondid Swedfund ning selle vaste Taanis Industrialiseringsfonden för Udviklingslande.

?Venemaa on suur turg, kuid paljudes suurlinnades pole rahvusvahelisele standardile vastavaid hotelle,? ütles SAS Rezidors juht Kurt Ritter Taani ajalehele Börsen. Ritteri sõnul alustatakse Park Inn hotellidega, mis on SAS Rezidori ?kõige odavam? kaubamärk. Juba 2005. aastaks peaks kuus-seitse hotelli valmis olema.

Umbes 50 hotelli ehitamine nõuab investeeringuid, mis küünivad miljarditesse, kirjutas Börsen.

Swedfundi juhi Olle Arefalki sõnul on tegemist suuresti kasutamata ni?iga, mida SAS ja riskikapitali fondid nüüd hõlvama on asunud. ?Sellest saab kolmetärniline kett, mis pakub head alternatiivi Venemaa enda viietärni hotellidele, mis on tihti kas liiga mustad või liiga kallid.?

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing