Teisipäev 6. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Seaduslikud vargad

Lennart Beat 08. aprill 2004, 00:00

NYC hetke enim kõneainet pakkuva viisiku liikmetest on vaid üks naine ja noormehed väidavad, et nad pole lesbid.

Igatahes näevad nad bändifotodel välja kui midagi Village People?i ja Spandau Ballet? vahepealset.

Läbimurdesingel ?Comfortably Numb? kujutas endast Pink Floydi laulu, nagu seda Bee Gees esitanuks. Kui juba selline pühaduseteotus kedagi vihastab, siis peaksid albumi ülejäänud palad kuulamata jääma. Scissor Sisters läheb sealt kaugemale, meenutamata kedagi konkreetselt. Nad on kokku laenanud nii palju, et piir vargusega jääb imeõhukeseks. Kelle kulul nalja tehakse, kui üldse tehakse?

Miks peaks keegi kevadel 2004 avaldama plaadi, mis oleks justkui 20?30 aastat vana? Kuidas on võimalik, et tugevalt alla 30sed üht ajastut nii detailse täpsusega edasi annavad? Geniaalsus on esimene meeldetulev sõna. Segada kokku hunnik popiajalugu ning esitada kõike esmalooja suhtumisega ? fenomenaalne! Kui Mart Juur või Jan Uuspõld enam naerma ei aja, siis peaks too plaat mõneks ajaks huumorivajaduse rahuldama.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:24
Otsi:

Ava täpsem otsing